herplaatsing

Soms zijn er hondjes die, om wat voor reden dan ook,
een ander baasje zoeken…
Dit zijn niet altijd hondjes van ons zelf…

nieuw mandje gezocht
 

Yellow –  Fair-Court ‘Shoot the Breeze’   zoekt een nieuw baasje
Hieronder een verslag van het baasje van Yellow.
Yellow is een vrolijke, nieuwsgierige en leergierige gele labrador reu van bijna 4 jaar oud. Yellow is vitaal en lichamelijk goed gezond. Hij is gevoelig voor veel prikkels en heeft zijn eigen plek nodig om tot rust te komen. Yellow is over het algemeen goed opgevoed, we hebben met hem diverse cursussen doorlopen, zoals de puppy/socialisatie cursus, de gehoorzame huishond basiscursus en gevorderdencursus, de ‘hier-kom’ cursus en ‘controlled unleased’ cursus.
Yellow gaat sinds hij 1,5 jaar oud is éen dag per week naar de dagopvang, daar functioneert hij goed in een begeleidde roedel met 20-25 andere honden.
Yellow kan zich snel angstig/onveilig voelen wat maakt dat hij veel spanning kan opbouwen. Met name aan de lijn naar andere honden, dan kan hij fel uitvallen. Om hier goed mee om te gaan en Yellow veiligheid te bieden, hebben we hierin het afgelopen half jaar ondersteuning gehad van een hondengedragsdeskundige. Hier is een rapport over geschreven wat ter inzage beschikbaar is.

In juni jl. is Yellow, doordat hij veel stress had opgebouwd, uitgevallen naar zijn baas. Hierdoor is het vertrouwen geschaad en zoeken wij een nieuw huis voor hem.
Yellow is gebaad bij een ervaren baas, die hem een rustige en veilige omgeving biedt en met hem verder traint om zijn zelfvertrouwen te vergroten.
We hopen van harte dat hij op korte termijn een goed huis krijgt.

Hartelijke groet,
Denise Kok
Groningen
U kunt voor meer info het navolgende telefoonnummer en email adres gebruiken…
T. 06 31238603
E. dm.kok@me.com

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.